Entrada destacada

martes, 22 de junio de 2021

Vacances i Ciberseguretat

 Juny... Mes de revetlla de Sant Joan, de música, de focs, petards, de finalització de cursos d'exàmens, de graduacions i de celebracions. Ha estat un any dur per tothom i necessitem desconnectar de la rutina, del treball, de l'escola i de les obligacions. És el mes en què tot s'atura i comença l'estiu: les vacances somniades i merescudes, el relaxament tan desitjat.

Alguns aniran a la platja, altres aniran a la muntanya, n'hi ha qui viatjarà amb amics, amb família, amb parella i altres que viatjaran sols amb la seva motxilla i que a la tornada estarà plena d'experiències.

Companyies diverses... Destinacions desiguales... Un element comú: el mòbil. L'estiu és tendència: és una de les èpoques més esperades de l'any, on ens relaxem i on és més probable que baixem la guàrdia.
En aquesta ocasió volem aconsellar la lectura de l'article de Kaspersky Espanya (@kasperskyES) on dóna consells d'actuacions abans de marxar de vacances perquè les nostres dades siguin bé protegides per si extraviem el nostre mòbil o per possibles robatoris.






Bona Lectura i Bones Vacances!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario